Dag 7, reis naar Hiroshima

Een hele goede middag daar,

Vandaag zijn we naar Hiroshima gereisd. Lekker vroeg opstaan dus :(. Om 7 uur ging de wekker, en lekker een ontbijtje gehaald bij de 7/11. Toen was het tijd om de 4 uur naar Hiroshima te rijden. Er werd wat geslapen, genoten van muziek en nog meer geslapen. Onderweg hadden we besloten om een stopje te maken bij een strandje, waar we even af konden koelen met een lekker duikje in de zee.

Nou, dat dachten we, want na onze eerste duik werd iedereen het water uit getrokken omdat er een pijlstaart rog in het net vast zat. Nadat hij weg was, begon alles weer een beetje het water in te gaan, maar zo’n 3 min later werd iedereen er weer uit gehaald. We hebben geen idee waarom. Eenmaal aangekomen in een dorpje naast Hiroshima (waar we verblijven) zijn we lekker onze kamers klaar gaan maken. Even lekker douchen en daarna door naar een restaurant. We zochten naar okinomiyaki, een heel bekend gerecht hier wat bestaat uit noodles, groente en ei in een soort pannenkoekje. We belanden in een echt dorps restaurantje, waar iedereen elkaar kende. Eén van de gasten begon gelijk het gesprek, en de hele avond tijdens het eten was het ouwehoeren met deze man.

Okinomiyaki

Well heeft hij mij 4 keer en Ella 2 keer ten huwelijk gevraagd, waar we beide uiteraard nee op zijden met onze arme vriendjes in Katwijk in ons achterhoofd. Na het verrukkelijke eten zijn we even (alweer) langs de 7/11 geweest voor een toetje, en toen weer lekker naar het appartement. Nou, t was een korte, maar dat was m wel weer vandaag!

-Soof