Dag 11, Kyoto

Goede middag,

Vanochtend begon lekker langzaam, mama was van plan om niks te doen, en Ella en ik zouden vandaag eerst naar een drogist gaan. Dat ging helaas niet door , maar niet om een onzinnige reden. Ons Koen kwam naar Kyoto! We zijn om half 12 onderweg naar Kyoto station te gaan om hem op te halen, waar Ella nog even haar best deed een sneltrein te spotten.

Toen Koen aankwam, was het tijd om een plan te maken voor de dag. We besloten om een kijkje te nemen bij de populaire food market. Jammer genoeg bleek deze populair te zijn bij alleen de andere buitenlanders. Het was te druk om je kont te keren, dus zijn we een ander eetplekje gaan zoeken. we vonden (vooral door Koen zijn professionele input) een heerlijk plekje met gefrituurde dumplings, waar zelfs Koen groente heeft gegeten.

Na de dumplings gingen we naar het oude stadje in kyoto, gion. Hier zagen we veel mooie oude tempels, veel leuke winkeltjes en veel mensen in kimono’s.

( spot papa z’n tietvlekken )

Hierna was het alweer tijd om te zoeken naar een eettentje, en als jullie alle vlogs hebben gelezen, kennen jullie deze al. We zijn terug gegaan naar het yakitori restaurant wat we zo geweldig vonden, maar dan met 1 man extra! We hebben weer ontzettend genoten.

Daarna had Koen een tip gekregen van een bar waar we uit konden gaan, en oh wat was dat gezellig. We hebben (moet ik eerlijk toegeven) een aantal drank spelletjes gedaan. Na een paar uur waren we het wel weer zat en gingen we met de laatste bus terug naar het huisje, waar Koen gelijk begon met een bedje bouwen.

Dat was het eigenlijk wel weer voor vandaag!!!

-Soof