Dag 13: Tokyo

Hallo dames en heren (en alles daar tussenin),

Vanmorgen begon de dag om 9 uur ‘s ochtends. We namen afscheid van Koen na 2 gezellige dagen en zijn daarna naar Tokyo vertrokken.

Even zwaaien 🙂

Na 3 uur rijden zijn we even gestopt bij een MacDonalds, want dat begonnen we een beetje te missen. Het eten van de Mac viel hier een beetje tegen, maar gelukkig was het nog wel lekker vet😉

Hierna zijn we weer verder gegaan op avontuur naar Tokyo. We moesten nog 2 uur, en die zijn volgemaakt met lekker slapen. Zodra we aankwamen in Tokyo heeft Tonnie de auto weggebracht naar de autoverhuur, en is daarna zeer avontuurlijk met de trein naar het (mini) appartement gekomen. Het is hier namelijk zo klein dat we met onze bedden de complete kamer vullen.

Eigenlijk is het de bedoeling dat Sofie en Ik boven slapen, waar je dat witte hekje ziet. Je kunt daar komen met de ladder naast Sofies hoofd. Het probleem is dat dat hoog zit, en aangezien warme lucht stijgt is het daar moker heet. Dat vonden we geen goed idee dus alle bedden zijn in de ‘woonkamer’ gedumpt. Na een beetje chillen zijn we een restaurant gaan zoeken.

We zijn uitgekomen bij een Nepalees restaurantje en hebben daar heerlijk zitten eten, nadat we een spannend tochtje in een wat oudere lift hebben gemaakt.

Na het eten zijn we nog een klein rondje gaan lopen door de stad, en we kwamen een soort winkeltje tegen waar je verschrikkelijke fotos kon maken met allemaal filters en hoedjes op, deze kans konden we uiteraard niet laten gaan.

We sloten de dag af met een ijsje van de 7-11 en een biertje 🙂

  • Ella